language NL language EN language DE language FR
Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige en veilige gelatine, welke volledig voldoet aan de wensen van de klant, staat bij Trobas Gelatine B.V. centraal.

Werkend binnen een kwaliteitsmanagement systeem dat gecertificeerd is volgens ISO-9001:2008 met geïntegreerd HACCP-concept, ziet een team van competente en toegewijde medewerkers er nauwlettend op toe dat alle producten van Trobas voldoen aan specificaties van de klant en de wettelijke voorschriften. Dit houdt onder meer in dat de veiligheid en traceerbaarheid van grondstoffen, alsook de beheersing van alle processen op gedegen wijze wordt geborgd. Uitgebreide analyses en kwaliteitscontroles vormen daarbij een vitale schakel.

De moderne en hygiënische fabriek van Trobas is door de bevoegde autoriteiten erkend en officieel geregistreerd onder nummer NL-7022-EG. Zowel de fabriek als het kwaliteitsmanagement systeem van Trobas worden periodiek door externe deskundigen beoordeeld ten opzichte van alle geldende standaarden.

Permanent wordt door Trobas geïnvesteerd in procesoptimalisatie en kwaliteitsverbetering. Met als doel om zowel vandaag de dag als in de toekomst haar afnemers tevreden te stellen door een punctuele levering van kwalitatief hoogwaardige en veilige gelatine.